Συσκευή Ανίχνευσης Φλεβών VS400 Vein Finder

Συσκευή Ανίχνευσης Φλεβών VS400 Vein Finder
  • ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 🚚

Η συσκευή ανίχνευσης φλεβών VeinSight vein finder VS400 χρησιμοποιείται για την ανίχνευση των φλεβών κάτω από το δέρμα με τη βοήθεια υπέρυθρης ακτινοβολίας, δείχνοντας σε πραγματικό χρόνο την εικόνα του φλεβικού συστήματος στην επιφάνεια του δέρματος.

Είναι σχεδιασμένη ώστε να διευκολύνει και να επιταχύνει τις διαδικασίες φλεβοπαρακέντησης, γεγονός που οδηγεί στην εξοικονόμηση χρόνου για την εύρεση φλέβας και αύξηση της ποιότητας αλλά και της αποτελεσματικότητας των ιατρικών υπηρεσιών.

Διαθέτοντας 4 πλήκτρα “επιλογής χρώματος, φωτεινότητας, μεγέθους και τρόπου απεικόνισης” και το γεγονός ότι δεν απαιτείται κάποια ρύθμιση ή εγκατάσταση πριν από τη χρήση, κατατάσσει την χρήση της συσκευής σε πολύ εύκολη.

Χαρακτηριστικά απεικόνισης φλεβών:

Χρώμα: Δυνατότητα εναλλαγής χρωμάτων για την βέλτιστη απεικόνιση του φλεβικού συστήματος κάθε ασθενούς ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας του.

Αντίστροφη Απεικόνιση: Οι κλινικοί γιατροί έχουν την δυνατότητα να τονίσουν τις φλέβες ή τον περιβάλλοντα ιστό.

Φωτεινότητα: Ρυθμιζόμενη φωτεινότητα, η οποία δίνει την δυνατότητα προσαρμογής της φωτεινότητας ανάλογα με τον φωτισμό του περιβάλλοντος.

Μέγεθος: Επιλογή ανάμεσα σε 3 μεγέθη απεικόνισης για την βέλτιστη απεικόνιση σε οποιονδήποτε τομέα εφαρμογής (κέντρο αισθητικής, χειρουργικό, παιδιατρικό, κ.α)

 

Το  Vein Finder VS400 ενσωματώνει δύο τεχνολογίες, οι οποίες βοηθούν στον αποτελεσματικό εντοπισμό των φλεβών σε διάφορες διαδικασίες:

  • την τεχνολογία Real Multi-Exposure Image Fusion (RMIF):

με ρυθμό καρέ που φτάνει έως και 20 fps, γεγονός που κάνει τη ροή του αίματος να γίνει ορατή. Κάτι που είναι σημαντικό στην έγχυση υγρών σε κλινική εφαρμογή, όπως για παράδειγμα στην αιμοληψία, τις αγγειακές επεμβάσεις και πολλές άλλες ιατρικές επεμβάσεις.

  • και την Pulse-Width Modulation (PWM),

η οποία επιτρέπει την αλλαγή της φωτεινότητας της εικόνας ανάλογα με τις ανάγκες  για τις πραγματικές ανάγκες του περιβάλλοντος υγειονομικής περίθαλψης, την προσαρμογή της στις διαφορετικές συνθήκες φωτισμού, που μπορούν να προσφέρουν την καλύτερη οπτική εμπειρία στους επαγγελματίες υγείας και να τους απαλλάξουν από την οπτική τους κούραση.

Χαρακτηριστικά:

Πηγή Ανίχνευσης φλεβών Υπέρυθρη Ακτινοβολία
Βάθος Ανίχνευσης Φλεβών Έως 12mm
Έκλυση ραδιενέργεια όχι
Αυτονομία μπαταρίας 5 ώρες
Χρόνος Πλήρους Φόρτισης Μπαταρίας 3 ώρες
Φόρτιση Μπαταρίας 5VDC, 2A
Ειδοποίηση χαμηλής στάθμης μπαταρίας Ναι
Μέγεθος επιφάνειας απεικόνισης Πλήρες, ½ , 2/3
Μήκος Κύματος Υπέρυθρης Ακτινοβολίας ≈ 850nm
Μήκος Κύματος Ορατού Φωτός ≈ 530nm
Επίπεδο Φωτεινότητας 3 επίπεδα
Μπαταρία Ιόντων Λιθίου 3.6V, 4300mAh
Τροφοδοσία 100-240VAV, 50-60Hz, 0.4A
Εστιακή Απόσταση ≈ 20cm
Βάρος 480g
Διαστάσεις 240mm x 60mm x 60mm